Banner
Webinar – Framtidssäkra ditt affärssystem. Nu.
Enter your sub-headline here
Banner
Enter your headline here
Enter your sub-headline here
 

H1 Main Content Heading

Tillsammans med Microsoft välkomnar vi dig till ett webinar om hur du kan framtidssäkra ditt affärssystem med hjälp av Microsoft Dynamics 365 samt hur du tar vara på alla möjligheter med molnet.

Idag utvecklas den digitala tekniken och kundernas behov snabbare än någonsin. Detta leder till nya och högre krav på era affärssystem och processer, samtidigt som de äldre systemen blir allt kostsammare och svåra att underhålla. Känns det här bekant?

För att utvecklas och innovera behövs en stadig grund att stå på, ett modernt och framtidssäkrat affärssystem. Kombinationen av Microsoft Dynamics 365 och Avanades skräddarsydda lösningar ger er möjlighet att effektivisera era operativa processer och ta vara på insikter för att identifiera och driva affärsutveckling.

I det här webinaret förklarar vi hur du snabbt, enkelt och kostnadseffektivt kan framtidssäkra ditt företag och genom att flytta ditt affärssystem till det moderna och molnbaserade affärssystemet Dynamics 365.

H1 Main Content Below Social

P Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Headline:

Datum:
28 augusti, 2019

Tid:
11.00 – 12.00

Agenda:

11.00 – 11.05
Välkommen

11.05 – 11.20
Helena Fuchs, Business Group lead Sweden Dynamics 365 på Microsoft

Ett framtidssäkrat företag kan leverera nya insikter och data som hjälper medarbetare att fatta bättre beslut, förbättrar kundupplevelsen och ger affärsresultat. Helena berättar om de senaste trenderna och fördelarna med dagens agila och smarta molntjänster som är designade för att ge dig allt ett framtidssäkrat företag behöver.

11.20 – 11.50
Patrik Löwendahl, Head of Business Applications, Data&AI och Niklas Annetun, Director Nordic Business Applications / Finance & Operations Services, på Avanade

Hur gör du för att framtidssäkra ditt företag och affärssystem? Patrik och Niklas förklarar möjligheterna, hur du kommer dit och de olika metoderna hur du migrerar till det nya och moderna Dynamics 365.

11.50 – 12.00
Frågor och sammanfattning

Anmäl dig nedan för att delta i vårt webinar.
Kan du inte delta live? Anmäl dig så delar vi inspelningen med dig efteråt.