Banner
Webinaari: Merkityksellisiä ja kohdennettuja asiakaskohtaamisia datan ja analytiikan avulla | 2.4.2019 klo 9:00-10:00
Enter your sub-headline here
Banner
Enter your headline here
Enter your sub-headline here
 

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme Microsoft 365 -ratkaisun tietoturvapalveluista.

Finanssi-, kuten muillakin toimialoilla keskustellaan paljon analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä asiakaskokemuksen kontekstista. Toimialalla hyödynnetään jo jonkin verran analytiikkaa, mutta paljon on vielä matkaa, jotta digitaalisen transformaation strategiat ja visiot saadaan jalkautettua käytännön tekemiseen. Usein ongelmana ei ole datan puute, vaan enemmänkin riittävän monimuotoisen datan saaminen, sekä tästä muodostuvan informaation hyödyntäminen asiakaskohtaamisissa.

Ongelmaa ei usein auta se, että organisaatioiden sisällä on päällekkäisiä järjestelmiä luomassa dataa, jota ei voida hyödyntää organisaation laajuisesti.

Keskustelemme aiheesta Avanaden, Accenturen ja Microsoftin asiantuntijoiden kesken webinaarissa, jossa tuomme esille näkemyksiä ja kokemuksia analytiikan hyödyntämisestä. Käsittelemme webinaarissa alla olevia aiheita esimerkkien kautta keskittyen siihen, miten toimialan liiketoimintatarpeet liitetään yhteen teknologian kanssa:

  • Kuinka dataa tulee hallita, jotta asiakasdata saadaan tuottamaan ja tukemaan asiakaskokemusta
  • Kuinka analytiikka voi tukea asiakaskokemuksen luontia ja sen mittaamista, esimerkiksi jälkimyynnin tehostaminen
  • Miten asiakasymmärrys voidaan tuoda päätöksenteon tueksi, esimerkiksi ymmärtämällä asiakkuuden elinkaarta
  • Mitä käytännössä voi tehdä jo tänään

Asiantuntijoilla on vuosien kokemus analytiikkaratkaisuista ja näiden onnistuneesta läpiviennistä. Ennakkoon voit halutessasi lukea kirjoituksen datatulvasta ja sen hallinnasta.

Jos webinaarin ajankohta on sinulle haasteellinen, kannattaa joka tapauksessa rekisteröityä, sillä saat webinaaritallenteen katsottavaksi sinulle myöhemmin sopivana ajankohtana.

Tervetuloa mukaan!


image-Tuomas-Autio-200.png
Tuomas Autio on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta ja yli 15 vuoden kokemus työskentelystä BI:n, analytiikan, data-arkkitehtuurin ja tietovarastoinnin parissa. Tuomas on Accenturella Applied Intelligent Business Lead ja auttaa asiakkaita kehittyneen analytiikan ratkaisuissa aina strategiasta, hallintamalleista, käyttötapauksista erilaisten AI-ratkaisujen implementointiin asti.

image-Roope-Kuva-200.png
Roope Seppälä on työskennellyt IT-alalla 23 vuotta asiantuntijana, kouluttajana ja evankelistana. Viimeiset kolme vuotta Roope on työskennellyt Microsoftilla – tehtävänään rakentaa ratkaisuja Microsoftin kumppaniverkoston arkkitehtien kanssa. Tiimissään Roope toimii tällä hetkellä Data/AI championina, mutta ratkaisuarkkitehtina hallitsee myös Applications&Infra-kentän.

image-Jukka-Laitinen-200.pn
Jukka Laitinen vastaa Avanade Finlandin Data & AI- ja Business Applications -liiketoiminnasta ja hänellä on 10+ vuoden kokemus data-, raportointi- ja analytiikkahankkeista käsittäen liiketoiminnan tarpeet, arkkitehtuurit, toteutuksen ja ylläpidon puolelta.

H1 Main Content Below Social

P Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Headline:

ILMOITTAUDU MUKAAN

Päivämäärä:

Keskiviikko 6.3.2019

Aika:
09:00 - 10:00


Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

Petri Aalto, Cloud & Security Advisor

Ismo Husso, Avanade Finland Cloud Lead